diumenge, 8 de març de 2009

TORNAN A LA FEINAAvui, desprès de una setmana de lesió sense poder agafar la bici, ni un trist bidó d'aigua, he tornat a la feina.

Sortida matinal amb el grup de Impuls medes bike a la rodona de direcció a l'estartit,a la sortida erem en Wolf, Joan Coll,Ramon cateura, Neil peachy, Tati sarquella i jo, aaaaaaah en decuidaba, com no!! el nou soci impuls,Il Doctore, en Carlos. Doncs si, amb un nou soci mes hem començat la ruta direcció a Banyoles a veure els impulsos, amb tot el respecte dels grans campions com Hermida,Trayter, absalon entre altres.

Començan la ruta s'afegit un possible Impuls que ens venia buscar i ha fet tota la ruta en nosaltres cap a banyoles, un cop estavem els rapaxons direcció a banyoles en Carlos a començat a atacar a totes les pujades com si de fos una cursa. El ritme a augmentat considerablement.

Un cop a banyoles, hem mirat una mica com estaba montat i cap a casa fent relleus a un ritme molt interessant i esperar la propera setmana haviam amb qui9na ruta ens preperara en wolf.

Cap comentari: