diumenge, 1 de març del 2009

CURSA A LES PRESES




Bona cursa a les preses,

De bon matí, celebrant el nostre aniversari direcció a les preses anàvem parlant com aniria la cursa.

Un cop allà els nervis previs a la sortida, sobretot pel meu germà que avui feia la seva primera cursa oficial. Sa donat la sortida i ja de bon principi el grup ha anat a mort, jo col.locat a les primeres posicions per no caure a la trampa de la setmana passada, he anat controlant de no quedarme gaire despenjat ja que fins que no començava la baixada hi havia un bon portet, es allà que me adonat que el meu germà ja sabia quedat.
Hem baixat a fondo fent una màxima de 79km/h i tots en fila, un cop`arribada les serres me anat col·locant en bones posicions i això ma servit de quedarme en un segon grup.

Des de les serres fins a l'arribada hem anat recollint "ccadavers" que havien cadat despenjats del primer grup i hem anat augmentant el grup, al final hem fet una mitja de 38Km/h on a l'arribada he entrat segon del grup i a la general 78 on cec que ha sigut un dels mes bons resultats de la temporada si mirem la duresa de la proba.

Al final a ala general absoluta he fet 38 i 14 de master30. Esperant millorar lo present, vaig a entrenar! que "ningú entrena".