dilluns, 23 de febrer del 2009

MARC TRAYTER SIMPOSA A LA PRIMERA MARATHO DE BTT


Inici espectacular del campionat PowerBar Marathon BTT - Open de España XM 2009 a Aguilar de Segarra amb una excel·lent participació i molt ambient a la primera prova de la temporada.


Uns 400 participants s'aplegaven a Aguilar a les 9.30h del matí per prendre la sortida de la prova marató amb 63km plens de trialeres, corriols i pujades dures envoltats d'un paratge i terreny ideal per la pràctica del btt. Un centenar de ciclistes es decantaven per la opció curta de 30km per fer-se passar el fred matinal. La primera part de la prova transcorria per pistes i senders d'Aguilar, Fonollosa i Camps. S'han anat formant grups de 4 o 5 corredors i als primers quilòmetres encapçalaven la carrera un grup format per Joan Llordella(Ambisist), Marc Trayter (Commençal - Northwave), Alejandro Díaz de la Peña (Extremadura Specialized), Israel Núñez (Massi) i Ismael Ventura(Bicicletes Esteve).

A l'últim avituallament al km 52 passaven en primera posició i encara tots junts Alejandro Díaz, Marc Trayter, Joan Llordella, Israel Núñez i Ismael Ventura fet que feia preveure que la carrera es decidiria a la última pujada de la marató. Una pujada de 5km fins a la Serra de Còdol Rodó per corriols i senders i una baixada per trialeres fins a l'últim quilòmetre de cursa. Joan Llordella podia entrar primer a la baixada i intentava marcar diferències però Marc i Alejandro el caçaven als plans abans de meta i seguien junts fins a 500m de l'arribada.