divendres, 26 de desembre del 2008

Cursa de Sant Esteve

Avui al matí, com cada 26 de desembre i des de fa 13anys que disputo la tradicional cursa de sant esteve a llagostera, aquest matí no era un matí qualsevol ja que apart del fred de aquest any també plovia.Avui també teníem representació d'impulsos, hi ha via en Marcel Pons, Toni Sala, Francesc Tauler i l'Enric Tauler.

Tots ells han fet un molt bon paper a la tradicional cursa de Sant esteve, en Marcel pons a sigut el primer impuls amb m'oïn. desprès de fer 10km, Enric tauler ha entrat dos min. mes tard amb un temps de 47 min.tot seguit a entrat Francesc Tauler amb un temps de 47.50min i just darrera ell a entrat Toni Sala amb un temps de 48 min.
Cal destacar la bona actuació del nostre amic Marc Trayter on a aconseguit una meritòria tercera posició disputa'n la segona amb en Carrasco a l'sprint.La sortida de la cursa a començat uns min mes aviat perquè no ens mollessim tant , però al final a caigut un bon xàfec on ningú no a pogut salvar-se d'arribar ben mols a la L'Ínia d'aribada.Tor-nan cap a casa hem trobat neu a la majoria de poblacions.


Bones Festes!!!